Beveiligde betaling 

Wat is PayPal?

Met PayPal, de onbetwiste leider voor online betalingen, kunnen kopers en verkopers online geld overmaken en ontvangen. PayPal heeft meer dan 100 miljoen lidrekeningen in 190 landen en regio's. PayPal wordt overal door webwinkels geaccepteerd, zowel op eBay als op andere websites.

Is het veilig?

PayPal helpt uw creditcardgegevens te beschermen met geavanceerde beveiligingssystemen en fraudepreventiesystemen. PayPal maakt uw financiële informatie nooit bekend aan de webwinkel.

Waarom PayPal gebruiken?

> Betalen of geld overmaken via PayPal is gratis.

> Gemakkelijk winkelen en betalen door uw gegevens op te slaan bij PayPal.

> PayPal wordt wereldwijd door miljoenen bedrijven geaccepteerd en is de betaalmethode van voorkeur op eBay.

Wat is HiPay?

HiPay is een betrouwbare online betaaloplossing die u de mogelijkheid biedt om te betalen via de 15 meest gebruikte online betaalmethodes in Europa. 

Is HiPay veilig?

HiPay helpt uw creditcardgegevens te beschermen met geavanceerde beveiligingssystemen en fraudepreventiesystemen. HiPay maakt uw financiële informatie nooit bekend aan de webwinkel.

Waarom HiPay gebruiken?

Wij gebruiken uitsluitend het HiPay-platform. Dit is rechtstreeks geïmplementeerd op het platform van de website. Het is een zeer volledige oplossing die beantwoordt aan onze behoeften inzake fraudebestrijding en internationale ontwikkeling.

Beveiligde betaling - CB / Paypal
Levering binnen 48u – B-POST / GLS
Geen verzendkosten vanaf 79 €
Klantendienst Contacteer ons
Advies en behandelingen Vind een gespecialiseerd instituut